ICT-beheer en monitoring.

Het beheer van uw ICT infrastructuur is werk voor een specialist. Veel onderwijsinstellingen hebben dergelijke specialisten niet in dienst waardoor er in probleemsituaties niet effectief gehandeld kan worden en er onnodig veel tijd verloren gaat. Seven-Winds Onderwijs helpt het onderwijs problemen voorkomen met ICT-beheer en monitoring op afstand.

Wat houdt ICT-beheer en monitoring op afstand in?
Wanneer u gebruik maakt van ICT-beheer en monitoring wordt uw ICT-omgeving vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal beheerd. We monitoren continu of alle onderdelen in de ICT-omgeving functioneren zoals ze moeten en signaleren mogelijke probleemsituaties voordat ze zich feitelijk voordoen. Hierdoor kunnen we tijdig maatregelen nemen waardoor er geen storingen optreden. Dit houdt concreet in dat we in sommige gevallen op afstand werkzaamheden uitvoeren en wanneer de situatie daarom vraagt bij u op locatie komen om vervelende situaties in de kiem te smoren.

ICT-beheer support
Wanneer u zelf het beheer en monitoring van uw ICT-omgeving uitvoert, dan is het in voorkomende situaties handig om gebruik te kunnen maken van externe expertise en ervaring. Ook in een dergelijke situatie kunt u gebruik maken van de specialisten van Seven-Winds Onderwijs. We ondersteunen u graag met onze kennis en staan tot uw beschikking tijdens piekdrukte en vakanties. Deze diensten kunnen we vanuit ons hoofdkantoor in Almelo voor u verzorgen en aanpassen op uw behoefte en wensen.