Seven-Winds Onderwijs.

Dat werkt lekker!

Automatisering moet net zo eenvoudig zijn als het antwoord op de vraag hoeveel 1 + 1 is. Helaas is dat lang niet altijd het geval. Seven-Winds Onderwijs weet uit ervaring dat de implementatie van nieuwe leertechnieken lang niet altijd het gewenste resultaat oplevert. Soms is de toegepaste techniek niet geschikt voor het doel, soms ligt de barrière bij de gebruiker van de techniek. En dat is jammer want met de mogelijkheden die ICT het onderwijs biedt, moet leren en lesgeven juist veel beter en makkelijker worden.

Seven-Winds Onderwijs weet precies waar het onderwijs behoefte aan heeft. Of het daarbij gaat om het installeren van servers, werkstations of andere hardware, of juist om het toepassen van software, wij hebben de ervaring die uw school kan gebruiken. Daarbij hebben we net als u één doel voor ogen: de kwaliteit van het onderwijs verbeteren tegen lagere kosten.

Jarenlange ervaring

Seven-Winds Onderwijs is onderdeel van Seven-Winds B.V. Met haar vele jaren ervaring in de automatiseringswereld heeft Seven-Winds zich bewezen als betrouwbare partner voor ondernemingen in het MKB. Seven-Winds heeft als doel om ICT oplossingen die bestemd zijn voor grote ondernemingen, ook beschikbaar te maken voor het midden- en kleinbedrijf.

Seven-Winds is gevestigd in Almelo en Veenendaal en heeft een internationale groep opdrachtgevers. Bijzonder is de band met Microsoft. De specialisten van Seven-Winds worden met regelmaat ingeschakeld bij de (door)ontwikkeling van software van Microsoft.

ICT-adviseur voor het onderwijs
Seven-Winds Onderwijs,groeit en is op zoek naar versterking om de groei een extra boost te geven. Als jij op zoek bent naar een baan met veel ruimte voor eigen ideeën, creatieve inzichten en fijne collega's, solliciteer dan nu!